Wij zijn auto.nl

De webshop voor auto’s

Over ons

Heerlijk: wegrijden in een kersverse auto. Maar niet iedereen heeft zin in het traject dat eraan voorafgaat. Want waar moet je beginnen met zoeken? Welke gebreken liggen er op de loer, en wie haalt die boven water? Wat als de auto toch iets mankeert? Bezoeken aan dealers, onderhandelen… Gedoe.

Daarom bedachten wij auto.nl. Een webshop die het uitzoeken van een nieuwe auto zo eerlijk en makkelijk mogelijk maakt. Zodat alleen het leuke overblijft.

Je kiest je auto online uit. Geen verkopers, geen druk. Je kunt elk exemplaar uitgebreid op de site bekijken en de prijs staat vast. We garanderen dat elke auto op alle punten in orde is. Daar hebben we onze vakman Johan voor. Durft hij een auto niet aan zijn moeder af te leveren? Dan komt-ie ook niet in de webshop.

We komen de auto met een volle tank bij je thuis afleveren. Vervolgens mag je hem 14 dagen lang uitproberen. Toch niet blij? Komen we hem weer ophalen. Al was het maar omdat de kleur tegenvalt. Dan kies je gewoon een andere auto uit, of je krijgt je geld terug.

Omdat we geen showroom hebben, kunnen we de prijzen laag houden. Plus: alles is inclusief. Geen kosten achteraf, wél een grote onderhoudsbeurt bij aflevering, 1 jaar BOVAG-garantie bij al onze 140+ servicepunten en 1 jaar pechhulp.

Nooit meer een kat in de zak, dus. Betaal je liever niet in één keer? Dan kun je bij ons financiering aanvragen. Je kunt veel auto’s trouwens ook private leasen. Check ons complete aanbod.

Joe Duine

Operationeel medewerker

En weer een stagiair die is toegetreden tot het vaste team, stiekem zijn wij best wel trots dat Joe na Olivier en Sander alweer de derde medewerker is die via zijn stage bij ons terecht is gekomen. Joe is een horecaman, en dat merk je! Altijd een oprechte glimlach, écht interesse in mensen en niets is hem te veel om te zorgen dat onze klanten de auto op tijd en perfect afgeleverd krijgen.

Johan Dekkers

Operationeel Manager

Johan heeft het allermooiste functieprofiel van Nederland. “Offline waarmaken wat we online beloven”. Johan is pas gelukkig als jij dat ook bent. “Het komt goed“ is zijn levensmotto en van hard werken wordt Johan heel blij. Dat hij daarbij ondanks zijn 35 jaar al 40 jaar ervaring heeft, geeft je vast ook een fijn gevoel. Johan maak je niet gek.

Kikki

Cheffin Klantengeluk

Als je een duo moet vormen op de klantenservice en je mag al beschikken over Nikki en er komt een sollicitatie binnen van Kikki, dan hoef je niet lang na te denken. Voor ons was dit in het rijtje, Bassie & Adriaan, Bert & Ernie en nu dus Nikki & Kikki. Net van school, boordevol ambitie én altijd de klant blij willen maken. Dan is er maar 1 plek waar je je loopbaan kan starten. Bij auto.nl!

Mats Roelofs

UX/UI designer

Mats is van de plaatjes. In zijn vrije tijd draait hij deze op feestjes en bij auto.nl doet hij alles met plaatjes. Ken je de reclame nog van “Deze is van mij” Dat heeft Mats dus met alles waar een logo van auto.nl op staat. Mats is onze super designer en zorgt er voor dat de website er niet alleen goed uitziet maar ook nog eens logisch werkt.

Nikki

Cheffin Klantengeluk

Cheffin Klantengeluk is Nikki. Geen cheffin omdat ze de baas speelt maar gewoon omdat ze haar job echt cheft. Als je niet gelukkig wordt van contact met Nikki heb je grotere problemen dan wij op kunnen lossen ;). Nikki rust namelijk niet voordat jij het allerbeste advies hebt gekregen of gewoon een duidelijk antwoord op je vraag.

Olivier Oort

Online Marketeer

Ooit begonnen als vakantiekracht, maar zo durven we hem echt niet meer te noemen. Olivier, Ollie voor intimi, doet eigenlijk alles bij auto.nl. En eigenlijk doet hij ook alles gewoon heel goed. Auto’s op de foto zetten, auto’s afleveren, maar ook diepgravende analyses. Laat “Ollie maar schuiven”.

Paul van Lent

Product Owner

Paul wordt erg blij van auto’s en van heel soepel werkende websites. Paul had voor auto.nl nog nooit in de automotive gewerkt, maar gelukkig altijd wel heel veel aan websites. Hierdoor zorgt hij ervoor dat auto.nl eke dag weer wat beter wordt.

Phil Vonk

Brandmanager

Phil is onze brandmanager, dat is Engels en eigenlijk doen we daar bij auto.nl niet aan, zegt Phil zelf. Je merkt het al, Phil vindt overal wat van wat betrekking heeft op het “merk” auto.nl. Hoe praten we tegen jou als klant? Hoe maken we reclame en vooral hoe vertellen we zo opvallend mogelijk waarom we met auto.nl eigenlijk zo transparant, duidelijk en makkelijk zijn. (Is dit ok Phil? :-) )

Samir Boulema

Backend developer

Iedereen heeft wel een beeld bij back-end developpers. Het liefst zitten ze achterin in een hoekje onder TL licht code te kloppen en als ze al menselijk contact willen dan via de chat. Maar wij hebben Samir. Samir praat gewoon heel graag met mensen én maakt het werk van ons allemaal makkelijker door het te automatiseren. Als Samir geen code brouwt, brouwt hij zijn eigen bier en hij raakt niet uitgepraat over de Formule 1.

Stephanie

Cheffin klantgeluk

Stephanie

Yuri van der Meer

Frontend developer

Yuri is onze Frontend developer. In normale mensentaal betekent dat dat Yuri alle designs vertaalt naar een supergoed werkende website. Yuri is zo vol passie dat je hem (pre-covid) vaak in de bus tussen Edam en Amsterdam nog ziet werken aan auto.nl én dat iedereen bij auto.nl inmiddels weet dat Isomorphic geen Transformer is maar een geniaal platform waardoor onze website nog beter werkt.

Onderdeel van Louwman

Auto.nl is onderdeel van Louwman Group, een van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse autosector. Superhandig, want zo hebben we toegang tot een schat aan kennis en ervaring op het gebied van auto’s.

Hoe het werkt

1

Aanbod

We selecteren de beste auto’s uit het aanbod van aangesloten dealers en checken ze zorgvuldig.
2

Bestelling

Je bestelt je nieuwe auto online, uiteraard inclusief al onze goede voorwaarden.
3

Levering

We leveren je nieuwe auto gratis bij je thuis of ergens anders. Een inruiler kunnen we meteen meenemen.
4

Bedenktermijn

Na de levering heb je een 14 dagen bedenktermijn. Niet goed? Dan halen we de auto zonder gedoe gewoon weer bij je op.

Heb je vragen of tips?

Kunnen we ergens mee helpen of heb je een tip? Je kunt ons bereiken op 020 280 2800, klantenservice@auto.nl, per chat of WhatsApp. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Je kunt ook gebruik maken van het formulier.

Beveiligd met reCAPTCHA
privacy – voorwaarden

Contactgegevens auto.nl B.V.

Bedrijfsadres
Pieter Braaijweg 8
1114 AJ, Amsterdam
Postadres
Pieter Braaijweg 8
1114 AJ, Amsterdam
Telefoonnummer
Kamer van Koophandel
51060388
B.T.W.-nummer
NL 823070360.B01

auto.nl B.V. is onderdeel van de Louwman Group, gevestigd op Donau 34, 2491 BA, Den Haag