Vacature: Stage Media & Communicatie

auto.nl, de naam zegt het al, wij zijn online! We hebben de beste url in de branche en dat willen we ook ten volle benutten. Er is volop design- en online expertise aanwezig binnen ons team. Met dit team willen wij heel graag veel tijd én kennis investeren in jou als student.

Maar dat doen we niet zomaar. Daar verwachten we ook iets voor terug.
Je bent al bekend met Photoshop en Indesign en je loopt warm voor mooie dingen maken. Een webpagina of een banner inrichten dat hij niet alleen mooi is, maar ook een fantastische User Experience biedt, daar word je blij van!

Wat ga je doen?

Een auto advertentie met als beeld een paar schoenen of een pizza? Ja dat zij wij.
Wij doen dingen graag net even iets anders bij auto.nl. Maar wel altijd zó anders dat het beeld en de tone of voice voor iedereen altijd direct herkenbaar is. Vaak vanuit een roadmap, maar soms ook ad hoc. Jij houdt er van als je onze online marketeers of webdeveloppers kan helpen met ons product net even iets mooier te maken. Jij gaat helpen onze naam en unieke propositie online te vermarkten en daarbij heb jij direct invloed op het succes van auto.nl. Je zult je daarom de gehele periode meer dan volwaardig medewerker voelen.

Natuurlijk is er bij ons ruime kennis aanwezig van online marketing, targetting en alle andere skills die jij nog moet ontwikkelen. Wij gaan niet je handje vasthouden en alles van je controleren, als jij van mening bent dat het online kan, dan plaats je het gewoon online! Natuurlijk evalueren we daarna samen hoe het uitpakt zodat we er weer van leren voor volgende keer. Maar we willen dat je het vertrouwen voelt om fouten te mogen maken bij ons, zodat jij met jouw skills voor ons het verschil kan maken.

Over auto.nl

Bij auto.nl geloven wij dat alles online kan, dus ook het kopen of leasen van je auto. Waarom moet je nog verplicht langs de dealer? Wij verkopen onze auto’s gewoon helemaal online. Een auto bestellen net zo makkelijk als een pizza. En ruilen? Net als een paar schoenen. Wij maken alles supermakkelijk, transparant en duidelijk. Daar staan we voor.

Wij werken vanuit ons kantoor in Amsterdam met een zeer ambitieus en jong team in een informele werksfeer. De stageplek is voor 32 tot 40 uur per week.

Interesse of meer weten? Stuur even een mailtje naar martijn@auto.nl.
Direct solliciteren? Reageer dan via de button “sollicitatie verzenden” op deze pagina.