Vacature: Stage Social Media

Wij gaan hier niet roepen dat social media alleen maar fun is. We schieten je af als je zelf de tekst voor deze stageplaats had moeten schrijven en was begonnen met: "Een hele dag op Facebook, wie wil dat nu niet?" Nee, Social Media goed inzetten is hard werken.
Welke content past bij welk kanaal en hoe bereik je net die ene doelgroep? Wanneer kies je voor branding en wanneer voor keiharde ROI?

Vind jij het leuk om content te maken, maar zeker ook om te zien wat je bereikt met je inzet van social media en van daaruit te optimaliseren? Dan krijg je bij ons echt alle vrijheid die je je kan wensen. Op de eerste dag van je stage krijg je gewoon de inlog van al onze social kanalen. En ja, als je nu even kijkt hoe we dat nu doen, bedenk dan dat we echt ons best doen maar jij zal ook zien waarom wij jou nodig hebben. Dit kan jij beter toch?

Natuurlijk is er bij ons wel ruime kennis aanwezig van online marketing, targetting en alle andere skills die jij nog moet ontwikkelen. Wij gaan niet je handje vasthouden en alles van je controleren, als jij van mening bent dat het online kan, dan plaats je het gewoon online! Natuurlijk evalueren we daarna samen hoe het uitpakt zodat we er weer van leren voor volgende keer. Maar we willen dat je het vertrouwen voelt om fouten te mogen maken bij ons, zodat jij met jouw skills voor ons het verschil kan maken.

Over auto.nl

Bij auto.nl geloven wij dat alles online kan, dus ook het kopen of leasen van je auto. Waarom moet je nog verplicht langs de dealer? Wij verkopen onze auto’s gewoon helemaal online. Een auto bestellen net zo makkelijk als een pizza. En ruilen? Net als een paar schoenen. Wij maken alles supermakkelijk, transparant en duidelijk. Daar staan we voor.

Wij werken vanuit ons kantoor in Amsterdam met een zeer ambitieus en jong team in een informele werksfeer. De stageplek is voor 32 tot 40 uur per week.

Interesse of meer weten? Stuur even een mailtje naar martijn@auto.nl
Direct solliciteren? Reageer dan via de button “sollicitatie verzenden” op deze pagina.