Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Stage: Visual Designer

Meeloopstage voor een 2e of 3e jaars HBO student, in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een gave stageplek bij een snel groeiende scale-up? Solliciteer dan bij auto.nl, de eerste webshop voor auto’s in Nederland.

Wie zijn wij?
Wij zijn auto.nl, een webshop waarin we auto’s verkopen en gratis thuisbezorgen bij onze klanten. Met een team van 12 mensen werken we dagelijks aan het verbeteren en uitbreiden van de webshop, waarbij we altijd uitgaan van de wensen van onze gebruikers. Hierbij willen we voorop lopen op het gebied van creativiteit, design en techniek.

Welke dingen ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een getalenteerde visual design stagiaire met een passie voor ontwerpen.

Tijdens deze stage krijg je alle vrijheid om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Van interactieve concepten tot aan pixel-perfect designs en van marketing campagnes tot aan geanimeerde illustraties, alles komt voorbij, dus je leert heel erg veel.

We geven je alle aandacht, begeleiding en feedback die je nodig hebt om een echte design professional te worden. Daarnaast vinden we het leuk om met je mee te denken over jouw toekomst en je te adviseren vanuit onze kennis van de huidige markt.

Als visual design stagiaire loop je elke dag mee met Mats, onze digital designer met ruim 10 jaar ervaring in het maken van digitale producten die niet alleen goed werken maar er ook gewoon heel goed uitzien. Samen met hem zal je onderdeel zijn van het development team en het marketing team, waarbij het aan jou en Mats is om gave en goed werkende concepten te bedenken en te designen.

We zijn een klein team waarbij de input van iedereen altijd heel serieus wordt genomen, dus het zou zo maar kunnen dat jouw idee straks op onze homepage staat of in een marketing campagne op Instagram terugkomt.

Welke skills zoeken we?
Wij snappen heel goed dat de eerste stap in je carrière het opdoen van ervaring is. Daarom hebben wij geen lijst met eisen waaraan je moet voldoen. Laten we vooral samen kijken naar wat je wilt leren en waar je wilt staan aan het einde van je stageperiode.

Wij vinden het vooral belangrijk dat we je een leerzame en leuke tijd kunnen bieden, ondanks dat we nog even vanuit huis moeten werken vanwege de situatie omtrent het corona virus. Maar zodra we weer naar kantoor mogen kan je uiteraard meedoen in onze ping-pong competitie.

Type stage
Meeloopstage (2e of 3e jaars student)

Niveau
HBO

Opleiding
CMD (Communicatie en Multimedia Design)

Aantal uur per week
32 tot 40 uur

Locatie
We werken momenteel vanuit huis, maar na de corona situatie weer gewoon op ons kantoor in Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd?
Dan maken we graag kennis! Stuur je CV met een korte motivatie naar Mats@auto.nl.