Vacature: Brand Manager

Géén autoliefhebber!

Wat doet auto.nl?

Wij zijn er voor alle autorijders die geen autoliefhebber zijn. Voor iedereen die veilig en comfortabel van a naar b wil reizen, maar voor wie onderhandelen met een autoverkoper een regelrechte nachtmerrie is. Auto’s kopen gaat al 100 jaar hetzelfde. Dat kan dus beter. In onze webshop koop je daarom een auto alsof het een paar schoenen is. Logisch toch?

Wat ga jij doen?

De autobranche veranderen, dat doe je niet alleen. Dat doe je samen met partners, collega’sen vooral je klanten. Aan jou om de juiste mensen bij auto.nl te betrekken.

Wij hebben al een stevige basis voor je neergezet. Zo weten we bijvoorbeeld heel goed waar we voor staan. Nooit meer een miskoop, dat is onze missie. Vertrouwen staat bij ons centraal. Aan jou de taak om dat verhaal verder vorm te geven.

Je formuleert duidelijk hoe je onze community laat groeien. Dat doe je door middel van inspirerende campagnes en ervaringen. Je hebt de creativiteit om te verrassen, en weet bovendien de juiste mensen te bereiken via social media.

Je bewaakt ons merk en onze tone of voice. Je helpt collega’s van marketing, klantcontact en operatie om samen een consistent beeld neer te zetten.

Content is voor jou geen doel op zich, maar de juiste content op de juiste plek helpt wel bij het behalen van je doelstellingen. Er is interne ondersteuning én er is budget om extern in tekopen. Jij stuurt aan en analyseert de resultaten.

Je krijgt bij ons alle vrijheid. Je kunt volop experimenteren en er is ruimte om fouten te maken. Je gebruikt je kennis en kunde niet alleen voor auto.nl, maar houdt je ook bezig met het merkverhaal van Louwman Dealerbedrijven, Rüttchen Automotive en Blauwendaal.

Wie ben jij?

First and foremost: wij geloven dat diverse teams innovatiever, creatiever, productiever én leuker zijn. Als jij de diversiteit in ons team komt vergroten dan heb je bij ons een streepje voor.

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en je bent toe aan je 2e of 3e baan
  • Je hebt ervaring met brand management, social media management en/of PR en je hebt concrete voorbeelden van wat je in het verleden goed, en minder goed hebt gedaan
  • Je weet op basis van business doelstellingen een strategie te formuleren, en je bent eerder al verantwoordelijk geweest voor je eigen budget
  • Je bent een creatieve denker. Je droomt groots, maar weet dat ook naar concrete acties te vertalen
  • Je bent enthousiast en betrokken. Je hebt skills maar vooral ook een warme persoonlijkheid
  • Je bent géén autoliefhebber (ja, dat lees je goed). Ons product is niet de auto. Wij verkopen gemak, vervoer en zekerheid. Flitsende auto’s laten we graag aan anderenover.

Wat krijg je erbij?

  • Goed salaris en goede secundaire voorwaarden. Er is een pensioenregeling, je reiskosten worden vergoed en je krijgt 25 vakantiedagen
  • De vrijheid om vanaf dag één je eigen draai te geven aan de social strategie, en bij tedragen aan onze ambitieuze doelstellingen voor 2020 en daarna
  • Een ongekend goede werksfeer. Je werkt met 10 vrolijke collega’s die dagelijks strijden in ons eigen tafeltenniskampioenschap

Solliciteer op deze vacature >