Vacature Content Manager

32-40 uur

Zorg jij dat auto.nl de Coolblue van online autoverkoop wordt? Geloof jij dat het maken van content pakkend, creatief en verrassend moet zijn? Word onze nieuwe Content Manager en solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Onze strategie is gemaakt door de Brand Manager, jij gaat als Content Manager samen met bureaus aan de slag om de uitvoer te doen. Je krijgt daarbij onwijs veel vrijheid om vanuit de merkvisie het contentlandschap naar je toe te trekken en hier verdere invulling aan te geven. Met inspirerende campagnes, zowel online als offline, zorg jij dat het merk en de content top of mind blijft.

Je creatieve geest als voormalig Content Marketeer wordt continue geprikkeld met pakkende ideeën. Denk aan campagnes op de radio en tv, maar ook uitingen op billboards of zelfs sponsoring op het shirt van je favoriete voelbalclub, verras ons! Je bewaakt hierbij wel de kernwaarden en onze tone of voice. Je hebt de creativiteit om te verrassen, brengt een boodschap met humor en weet het merk auto.nl sterk en sympathiek neer te zetten.

Je maakt de contentkalender op basis van strategie en bent verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Daarbij beheer en creëer jij de content op onze social media kanalen en de website. Je collega Olivier analyseert de resultaten en geeft je feedback om je content te verbeteren. Je helpt collega’s van marketing, klantcontact en de operatie om een consistente klantreis neer te zetten. Omdat het een klein team is, heb je veel verantwoordelijkheden maar draag je ook ècht bij aan het succes van auto.nl.

Wie ben jij?

Je bent zelfstandig en creatief, voelt je verantwoordelijk voor je werk maar zoekt wel steeds de randjes op. Zitten en wachten kan jij niet: je hebt een idee en gaat er gelijk mee aan de slag! Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je:

  • 3 tot 6 jaar ervaring hebt, bij een E-commerce A-merk of bij een mediabureau;
  • weet hoe je het juiste publiek met de juiste boodschap bereikt
  • eerder campagnes hebt gedraaid die succesvol waren;
  • projecten kan overzien en tot een succes kan maken, zowel intern als met externe partijen.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen €3.000 en €3.500 per maand, op basis van kennis en ervaring;
  • laptop, telefoon en auto van de zaak; je bent veel onderweg;
  • een informeel team en werkplek in Amsterdam;
  • leuke korting op producten die Louwman Group verkoopt, zoals auto's, watersportproducten en zelfs fietsen!

Over auto.nl

Bij auto.nl geloven wij dat het kopen of leasen van een auto beter kan. Waarom moet je nog verplicht langs de dealer en onderhandelen over de prijs of een set matten? Wij verkopen onze auto’s gewoon helemaal online. Volledig transparant en net zo eenvoudig als het bestellen van een paar schoenen. Of het nou gaat om het vinden, kopen of retourneren van je auto, we willen daarin de beste zijn. Met auto.nl hebben wij dan ook een ambitieus doel: “wij groeien de komende jaren uit tot marktleider in de online verkoop van auto’s”. Wil jij als Content Manager meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wil je eerst nog wat weten over ons team, auto.nl of de functie? Stuur dan een mailtje naar paul@auto.nl.

Aan aandacht van werving- en selectiebureaus hebben we nu al geen gebrek. Graag dus geen acquisitie n.a.v. deze vacature.