CoronavirusOm verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Vacature: Frontend Developer

Voor vast dienstverband, 32-40 uur in Amsterdam

Met auto.nl hebben wij een ambitieus doel: “ Auto.nl wordt hét schoolvoorbeeld in de autobranche”. We zien onszelf dan ook niet als een autodealer met een webshop, maar als een webshop die toevallig auto’s verkoopt.

Wat ga je doen?

Bij auto.nl geloven wij namelijk dat alles online kan, dus ook het kopen of leasen van je auto. Waarom moet je nog verplicht langs de dealer? Wij verkopen onze auto’s gewoon helemaal online. Een auto bestellen net zo makkelijk als een pizza. En ruilen? Net als een paar schoenen. Wij maken het kopen van een auto makkelijk, transparant en vooral leuk. En daarom zoeken wij een goede frontend developer om te helpen onze ambitie waar te maken en gebruikers blij te maken.

Als front-end developer help je mee in een klein en enthousiast scrumteam aan doorontwikkelingen en verbeteringen van onze website. We hebben een duidelijke visie en roadmap met spannende features, maar horen graag van jou hoe wij dingen nog beter en slimmer kunnen oplossen. Je werkt nauw samen met onze product owner, back-end developer en UX/UI designer en je hebt direct invloed op hoe onze website werkt en presteert.

Onze systemen zijn gebouwd in .NET Core en onze website op basis van React. Als front-end developer bij auto.nl is enige kennis en kunde buiten HTML en CSS daarom wel zo handig.

Wie ben jij?

Als wij mogen dromen, heeft onze ideale frontender de volgende skills in huis:

  • Je bent communicatief, zelfstandig en proactief
  • Je hebt inmiddels een aantal jaar ervaring als front-ender met HTML, CSS en JS/ES6
  • React, Redux en NodeJS kennen geen geheimen voor je
  • Ervaring met Docker is een pré
  • Heb je ook nog ervaring met Azure en MongoDB? Dan leggen we de rode loper voor je uit
  • Ervaring met het werken in een Scrum/Agile team is handig, maar niet vereist
  • Ervaring in automotive is absoluut niet nodig. We hebben liever dat je goed kunt programmeren
  • Dat je goed Nederlands leest en spreekt is wel een vereiste, aangezien ons team en onze hele backlog in het Nederlands is.

Over auto.nl

team autonl confetti klein Auto.nl is dé scale-up van Louwman Group en heeft de ambitie om de automotive op zijn kop te zetten door online auto’s te verkopen zonder tussenkomst van de dealer. We groeien dit jaar 600% in verkopen en in de komende jaren zal er vanuit Louwman Group verder geïnvesteerd worden in auto.nl. Louwman Group is een ambitieus familiebedrijf en behoort tot de grootste Automotive groepen van Europa. Ook is ze eigenaar van diverse bedrijven in de zorg. In totaal werken er bijna 3000 mensen bij Louwman Group.

We werken vanuit ons kantoor in Amsterdam in een zeer informele werksfeer met ruimte om te leren en te falen. Niet alleen bij het tafeltennissen, maar ook in je werk. We zijn goed bereikbaar met het OV, de auto en uiteraard de fiets. Deze vacature betreft een vast dienstverband voor 32 tot 40 uur per week.

Heb je Interesse of wil je meer weten? Stuur even een mailtje naar paul@auto.nl.

Of solliciteer direct

Aan aandacht van werving- en selectiebureaus hebben we nu al geen gebrek. Graag dus geen acquisitie n.a.v. deze vacature.