Vacature: Full Stack Developer

Met een focus op Front-end. Voor vast dienstverband, 32-40 uur in Amsterdam

Bij auto.nl geloven wij dat alles online kan, dus ook het kopen of leasen van je auto. Waarom moet je nog verplicht langs de dealer? Wij verkopen onze auto’s gewoon helemaal online. Een auto bestellen net zo makkelijk als een pizza. En ruilen? Net als een paar schoenen. Wij maken het kopen van een auto makkelijk, transparant en vooral leuk.

Wat ga je doen?

Met auto.nl hebben wij een ambitieus doel: “ Auto.nl is aan het einde van 2020 hét schoolvoorbeeld in de autobranche. Dat bewijzen we door 2020 auto’s te verkopen. Oh ja dat doen we trouwens met zo min mogelijk mensen.”

Die laatste toevoeging “met zo min mogelijk mensen” is een hele bewuste. Wij geloven namelijk in automatisering boven HR door continu te innoveren, automatiseren en het schaalbaar maken van onze processen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Als full stack developer help je mee in een klein en enthousiast scrumteam aan doorontwikkelingen en verbeteringen van onze website en de processen daarachter. We hebben een duidelijke visie en roadmap, maar horen graag van jou hoe wij dingen beter en slimmer kunnen oplossen. Je werkt samen met de product owner, backender, frontender en UX/UI designer.

Onze systemen zijn gebouwd in .NET Core en onze website op basis van React. Als full stack developer bij auto.nl zal jouw focus met name op front-end werkzaamheden liggen, maar enige kennis en kunde van .NET Core om onze back-end developer te helpen is wel vereist.

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat heeft de volgende skills in huis:

  • Je bent communicatief, zelfstandig en proactief
  • Je hebt minimaal 3-4 jaar ervaring als frontender met HTML, CSS en JS/ES6
  • React, Redux en NodeJS kennen geen geheimen voor je
  • Je kunt .NET Core lezen en aanpassen
  • Ervaring met Docker is een pré
  • Ervaring met het werken in een scrum team is handig en geeft je een voorsprong op de rest
  • Ervaring in automotive is niet nodig. We hebben liever dat je goed kunt programmeren

Over auto.nl

team autonl confetti klein Auto.nl is dé scale-up van Louwman Group en heeft de ambitie om de automotive op zijn kop te zetten door online auto’s te verkopen zonder tussenkomst van de dealer. We groeien dit jaar 600% in verkopen en in de komende jaren zal er vanuit Louwman Group verder geïnvesteerd worden in auto.nl. Louwman Group is een ambitieus familiebedrijf en behoort tot de grootste Automotive groepen van Europa. Ook is ze eigenaar van diverse bedrijven in de zorg. In totaal werken er bijna 3000 mensen bij Louwman Group.

We werken vanuit ons kantoor in Amsterdam in een zeer informele werksfeer met ruimte om te leren en te falen. Niet alleen bij het tafeltennissen, maar ook in je werk. We zijn goed bereikbaar met het OV, de auto en uiteraard de fiets. Deze vacature betreft een vast dienstverband voor 32 tot 40 uur per week.

Heb je Interesse of wil je meer weten? Stuur even een mailtje naar paul@auto.nl.

Of solliciteer direct

Aan aandacht van werving- en selectiebureaus hebben we nu al geen gebrek. Graag dus geen acquisitie n.a.v. deze vacature.