Vacature: Product Owner E‑Commerce

Je boekt je vakantie online, je laat je boodschappen thuisbezorgen en een bankgebouw heb je voor het laatst van binnen gezien toen we nog met de gulden betaalden. Maar wanneer je écht veel geld uit gaat geven moet je zelf nog in actie komen. Is er onzekerheid alom, want nergens worden appels met appels vergeleken en zijn de garantie en aflevervoorwaarden niet transparant. Daarom bestaat auto.nl. Wij doen elke dag ons uiterste best om de autobranche te laten glimmen. Bij ons koop – of lease – je jouw nieuwe auto online, transparant, super duidelijk en hartstikke makkelijk. Oftewel, autohandel om trots op te zijn!

Wat ga je doen?

Met auto.nl hebben wij een ambitieuze visie:

“auto.nl is over 2 jaar hét schoolvoorbeeld in de autobranche. Dat bewijzen we door 3000 auto’s te verkopen in 2020. Oh ja, dat doen we trouwens met zijn tienen”

Die laatste toevoeging “met zijn tienen” is een hele bewuste. Wij geloven namelijk in automatisering boven HR. Door continu te innoveren, automatiseren en het schaalbaar maken van onze processen en workflows ga jij hiervoor zorgen. Uiteraard werk je hieraan samen met zeer ervaren ontwikkelaars, een designer, online marketeer en een klein team van intrinsiek zeer gedreven vakidioten.

Moet je deze sprint kiezen voor conversie optimalisatie op de productpagina óf toch kiezen om na een bestelling direct een werkorder te genereren voor de werkplaats? Of misschien toch kiezen om de feedback van degene die de auto’s aflevert mee te nemen en zijn taak makkelijker en meer schaalbaar te maken?

Geen makkelijke keuze, maar door jouw ervaring met SCRUM en je vermogen om grote ideeën klein te maken zodat je heel snel waarde toevoegt ben jij hier wel de juiste vrouw/man voor. Je verzamelt alle input van stakeholders en natuurlijk heb je een sterke eigen visie maar verwachten we geen glazen bol. Keuzes maken doe je dan ook waar het kan op basis van data.

Verder ben je zeer actief betrokken bij de ontwikkeling van auto.nl op alle domeinen en bepaal je samen met de General Manager de strategie van auto.nl.

Wat heb jij in je kofferbak?

  • E-commerce kent voor jou weinig geheimen en je hebt een bewezen trackrecord
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren gewerkt bij een e-tail organisatie of online retailer
  • Ervaring in automotive is (zeker) niet gewenst en ook geen pré
  • SCRUM is voor jou een tweede natuur en je spreekt in Userstories en Epics
  • Je hebt oog voor detail, je bent scherp en je ambitie is grenzeloos
  • Je bent een echte teamplayer en hebt de gunfactor. Als geen ander kan je verschillende visies laten samensmelten tot het beste product. En dat doe je zonder te polderen
  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • Uiteraard heb je kennis van heel veel tools om je werk zo efficiënt mogelijk te maken. Ook heb je voldoende technische kennis, zodat je een waardig sparringpartner bent van het development team

En wat krijg je ervoor terug?

Omdat jij al je kennis, kunde en energie in ons gaat investeren krijg je daar uiteraard ook wat voor terug. Je staat aan de wieg van wellicht één van de grootste transformaties in de automotive branche van de laatste decennia. Daarnaast bieden wij een zeer goed marktconform salaris, een auto, laptop en telefoon van de zaak. Maar het allerbelangrijkste is een fijne dynamische werkomgeving met de vrijheid om echt je eigen stempel erop te drukken en jezelf continu te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

auto.nl is inmiddels dé scale-up van Louwman Group en heeft de ambitie om de automotivebranche op zijn kop te zetten door online auto’s te verkopen zonder tussenkomst van de dealer. Zowel nieuw als gebruikt kan online gekocht worden en wordt afgeleverd inclusief alle zekerheid die je als consument maar kunt wensen. In 2017 is de vernieuwde website van auto.nl live gegaan en in 2018 zal er vanuit Louwman Group verder geïnvesteerd worden in het platform en de merknaam auto.nl. Louwman Group is een ambitieus familiebedrijf en behoort tot de grootste automotive groepen van Europa. Ook is ze eigenaar van diverse bedrijven in de zorg. In totaal werken er bijna 3000 mensen bij Louwman Group.

Wil je meer weten?

Bel dan even met Martijn Bovée (General Manager Auto.nl, 06-25106286)

Morgen beginnen?

Solliciteer dan op de website van de Louwman Group >

_