Vacature: Product owner online

Vast dienstverband, Fulltime in Amsterdam

90% van de zoektochten naar een andere auto begint online. In die zoektocht worden veel websites bekeken en vaak al de beslissing gemaakt welke auto het wordt. Daarna is er nog maar 1 bezoek aan een offline showroom nodig om de auto te bekijken en vervolgens te kopen. Kortom, online is gegroeid naar hét belangrijkste kanaal voor mensen om zich te oriënteren op een nieuwe auto.

Voor Louwman is online al jaren een belangrijk aandachtspunt in de organisatie en we doen veel dingen al best goed. Maar we willen nog beter worden. Daarom zoeken we een ervaren product owner.

Wat ga je doen?

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de belangrijkste online domeinen van Louwman: Louwman.nl, Ruttchen.nl en Blauwendaal.nl. En dat is een hele mooie uitdaging. Je snapt het belang van je stakeholders en hebt ervaring met het ophalen van de ‘vraag achter de vraag’ om die te vertalen naar goede userstories voor je ontwikkelteam. Je werkt aan de voorspelbaarheid van je team en zorgt voor een transparante werkwijze. Je neemt stakeholders aan de hand mee in je plannen en weet ze te overtuigen door goed met ze samen te werken.

Naast de operationele zaken, heb je ook oog voor innovatieve ontwikkelingen in de markt die interessant zijn voor jouw domeinen. Er is voldoende vrijheid om innovatieve ideeën te implementeren en ervan te leren. We stimuleren zelfstandigheid en verwachten dat je zelf met creatieve ideeën komt om de performance van jouw domeinen te optimaliseren. Kortom, jij owned de domeinen en de performance ervan.

Wie ben jij?

Als wij mogen dromen over een ideale kandidaat, zou zij of hij er als volgt uitzien.

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als product owner van een website
  • Wanneer je ervaring hebt in een e-commerce omgeving, heb je een streepje voor op de rest
  • Samenwerken en helder communiceren doe je van nature al goed
  • Je bent resultaat gedreven en weet stakeholders op ieder niveau mee te nemen in je plannen
  • Je bent pragmatisch, stelt kritische vragen en neemt beslissingen het liefste op basis van data
  • Je stelt ook de juiste vragen aan het ontwikkelteam om tot goede, schaalbare oplossingen te komen
  • De klantbeleving staat altijd centraal bij de beslissingen die je neemt
  • We hoeven je niks te vertellen over het nut van een goede roadmap en heldere userstories
  • Je onderscheidt hoofdzaken van bijzaken en weet intuïtief welke zaken prioriteit hebben en welke niet

Wie zijn wij?

Louwman Dealer Group, één van de grootste spelers in de autobranche. De Louwman Dealer Group is een stabiele organisatie en heeft dealervestigingen door heel Nederland met merken als Toyota, Lexus, Peugeot, Mercedes, Suzuki. Louwman Dealer Group is onderdeel van de Louwman Group, een prachtig familiebedrijf waarin de familie ook daadwerkelijk een grote rol speelt. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen de Louwman Group voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Je komt te werken bij onze nieuwe afdeling Innovation, Digital & Data (ID&D). Onder deze afdeling valt ook auto.nl. Je werkt bij en nauw samen met het team van auto.nl in Amsterdam. Denk dus niet dat je bij een traditionele autodealer komt te werken. Zeker niet. Je gaat werken in een informeel team dat bulkt van digitale competenties en waar ruimte is om te leren en te falen. Niet alleen bij het tafeltennissen, maar ook in je werk.

Je zit dus vaak in Amsterdam, maar je stakeholders zitten verspreid door het land. Van Den Haag tot Raamsdonksveer. Een auto van de zaak is daarom bespreekbaar. Het betreft een fulltime vacature voor vast dienst verband. Interesse of meer weten? Stuur even een mailtje naar p.vanlent@louwmangroup.nl.

Of solliciteer direct

Aan aandacht van werving- en selectiebureaus hebben we nu al geen gebrek. Graag dus geen acquisitie n.a.v. deze vacature.